info@carnivalnews.net

Carin Gerhardsenin menestysdekkarien sarja jatkuu

Carin Gerhardsen
Unilaulu

Carin Gerhardsenin kahdeksanosainen Hammarby-dekkarisarja on käännetty 25 kielelle ja myynyt yli 3 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Nyt suomeksi ilmestyvä Hammarby-sarjan kolmas osa, Unilaulu, on kertomus salaisuuksista ja syyllisyydestä, joka piinaa elämän loppuun saakka.

Filippiiniläisnainen ja hänen kaksi lastaan on surmattu raa’asti kotonaan. Hammarbyn poliisi on neuvoton järkyttävän veriteon edessä. Tekijästä ei ole jälkeäkään ja vastaamattomia kysymyksiä on paljon.
Miksi lasten ruotsalainen isä elää ulkomaailmasta eristäytyneenä? Miten siivoojana itsensä elättänyt nainen on voinut asua lapsineen miljoonien arvoisessa asunnossa?
Tarinan juuret juontavat kauas menneisyyteen, aurinkoiseen toukokuun päivään, jolloin nuori pari pysähtyy ostamaan makeisia auton takapenkillä leikkiville pikkupojille.

”Unilaulu on yksinkertaisesti fantastisen hyvä.” – Gefle Dagblad

”Gerhardsen kokoaa palapelin palaset taitavasti menettämättä otetta jännityksestä.”
– Kristianstadsbladet

Carin Gerhardsen on ruotsalainen matemaatikko, joka julkaisi ensimmäisen romaaninsa vuonna 1992.  Gerhardsenilta on aiemmin julkaistu suomeksi rikosromaani Musta jää sekä Hammarby-sarjan ensimmäiset osat Piparkakkutalo ja Tuhkimotytöt.

UNILAULU
ISBN 9789523754461
Suomennos: Maija Ylönen
Sidottu
304 s.
Ilmestyy 17.1.2022
Saatavana myös sähkö- ja äänikirjana

Vastaa