info@carnivalnews.net

Karita Tykän uutuuskirjassa otetaan viikon kevennystauko kehon ja mielen hyvinvoinnille

Vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykän uudessa teoksessa 7 päivän DETOX by Karita matkataan seitsemässä päivässä kohti raikasta ja ihanaa oloa. Detox-matka on kirjailijan oma tapa toistuvasti tukea kehon ja mielen puhdistumista ja antaa taukoa keholle ja mielelle – nyt, tämän kirjan myötä sama ohjelma on saatavana kaikille! Kirja on myös loistava apu elämäntapamuutokseen tai matkaan kohti kevyempää mieltä ja itsensä hyväksymistä.

7 päivän DETOX_kansi_hires
7 päivän DETOX_kansi_hires

7 päivän DETOX by Karita – kirja täynnä elinvoimaa, energiaa, oivalluttavia tehtäviä, konkreettisia työkaluja, harjoituksia, herkullista sekä terveellistä ruokaa – lopputuloksena puhdas ja kevyt keho sekä mieli. Seitsemässä päivässä kohti raikasta ja ihanaa oloa! Matka, jossa fyysisen kehon lisäksi vapaudumme mielen myrkyistä, negatiivisista ajatuksista itseä ja ympäristöä kohtaan – kaikesta siitä, mikä ei palvele meitä.

Kirja tarjoilee täydellisen viikko-ohjelman lempeään kokonaisvaltaiseen detoxiin – reseptit, kauppalistat, harjoitukset, lifestyle- ja kauneusvinkit, inspiraatiota, mielen harjoitteita, informaatiota ja tuotevinkkejä, jotka kaikki tukevat kehon sekä mielen puhdistumista. Joka päivä pitää sisällään myös kannustavan ja oivalluttavan ajatuslauseen detox-matkalle.

Ohjelman aikana nautitaan herkullista ruokaa – ravintoa, joka tekee meille hyvää. 7 päivän DETOX by Karita ei ole suorittamista tai rasite jo ennalta täynnä olevaan kalenteriin, vaan ihana kevennystauko itselle, keholle ja mielelle.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/7-paivan-detox-by-karita/

Vastaa