info@carnivalnews.net

Luettavaa kesälle

Siinä missä itsellä on seuraavana luettava kirjana edessä Elon Muskin elämästä kertova kirja, niin markkinoilla on tarjolla varmasti jokaiselle jotakin. Kirjat ovat saatavilla niin perinteisesti luettavina versioina, mutta myös äänikirjojen menekki on kasvusuuntainen. Tämä lyhyt artikkeli pitää sisällään pari mainoslinkkia Adlibriksen valtaviin valikoimiiin.

Minkälaista kirjaa sinä miettisit seuraavaksi kesälomaluettavaksi? Onko tavoitteena lomallakin oppia jotain, vai onko lukemisen aiheena seikkailut historiassa, rikosten ratkaisut nykyajassa, vai haetko eskapistisille tarpeille ratkaisua tieteiskirjallisuudesta. Kaikessa näissä Adlibris tarjoilee kohtuullisen hyvän valikoiman.

Itseasiassa tuosta Adlibriksesta tuli mieleen kertoa hieman enemmänkin, koska onhan tuo verkkokauppa enemmänkin kuin vain luettavaa ja kirjoja – ei se ihan sentään Amazon ole, mutta muitakin tavaroita on kaupan, ja jos kesälomamatka kohdistuu sukulaisten luokse, niin kenties sinne voisi mennessä viedä myös jonkinlaisen lahjan, vaikka sitten verkkokaupasta.

Adlibris on Suomen suurin verkkokirjakauppa. Adlibriksen yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös lankoja, leluja, sisustus-, ja keittiövälineitä. Adlibris tarjoaa aina edulliset hinnat, ilmaisen toimituksen yli 39,90 euron tilauksiin, sekä osaavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Miksi lukeminen kannattaa?

Jos joku joskus kysyy sinulta, miksi lukeminen kannattaa, niin palauta mieleesi tämä listaus:

  1. Lukeminen lisää empatiakykyä …
  2. Lukeminen lievittää stressiä …
  3. Lukeminen voi auttaa nukahtamisessa. …
  4. Lukeminen voi auttaa masennuksen hoidossa. …
  5. Lukeminen pitää aivot vetreinä …
  6. Lukeminen pienentää riskiä sairastua Alzheimerin tautiin. …
  7. Lukeminen pidentää elinikää

Pari kirjatärppiä

Kaisa Åkerman: Hajusteentekijän tytär
Bazar 2022

Kun Ilussa syntyy, moista lasta ei ole ennen nähty. Osa vauvan pehmeästä ihosta hehkuu verenpunaa. Se on merkki jumalilta, sen tietävät kaikki. Ilussa on assyrialaista hajusteentekijöiden sukua, ja äiti kasvattaa tyttärestään taitavan tuoksujen ja voiteiden valmistajan. Mutta äidin mukana kulkee salaisuus, savitaulu, joka ei saisi missään nimessä joutua vieraisiin käsiin.

Assyriologin esikoisromaani, joka sijoittuu 1200-luvulle eaa. Mielenkiintoista!

Erin McCarthy & Kathy Love: Murhadraamaa ja yksi laama
Art House 2022

Kun työtön näyttelijä Sophie saa kuulla perineensä sekä kartanon että pubin viehättävässä Friendship Harborin pikkukaupungissa, hän on innoissaan: juuri tätä hän kaipaa, uutta alkua. Sen sijaan Sophie ei kaipaa ongelmia, joita aiheuttaa hänen perintönsä mukana tullut laama nimeltä Jack Kerouac.”

Jos dekkarin yhtenä päähenkilönä on laama, kyseessä on pakko olla hieno kirja.

Nita Prose: Huonesiivooja
Bazar 2022

Molly Gray loistaa työssään millimetrintarkan siivousjälkensä ja virheettömän etikettinsä vuoksi. Hän kuitenkin kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein väärin muita ihmisiä. Mollyn järjestelmällinen elämä kääntyy ylösalaisin, kun hotellin vakiovieras löytyy sviitistään murhattuna. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hän poliisin pääepäilty.”

Vähän erilainen suljetun tilan murhamysteeri kiinnostaa!

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo & Riikka Ilmivalta: Etätyön hyvinvointiopas
Bazar 2022

Opas tarjoaa tietoa työskentelyyn liittyvien valintojen tueksi sekä konkreettisia vinkkejä arjen tilanteisiin. Onko etätyö erilaista aivojen kannalta? Miten liikkumisen lisääminen vaikuttaa luovuuteen ja ongelmanratkaisukykyyn? Mitkä ovat kolme tärkeintä ravintovalintaa erityisesti etätyössä?

Varsin ajankohtainen työelämäopas!

Adlibris tarjoilee nämä ylläolevat kotiisi kuljetettuna kohtuulliseen hintaan.

Vastaa