info@carnivalnews.net

Lukupiiriharrastus on iloista ja mieltä avartavaa yhdessä tekemistä

Lukupiirit elävät uutta kukoistusta, eikä ihme, sillä niissä päästään käsiksi elämän iloihin ja suruihin. Yksityisen kirjallisuusharrastuksen vastapainoksi lukupiirit tarjoavat monipuolisia näkökulmia, kiinnostavia keskusteluja ja iloista yhdessäoloa.

Kirsi Ranin: Lukupiiri – Kirjoista keskustelemisen elämää muuttava taika

Julkaisupäivä 23.9.

Miksi kannattaa perustaa lukupiiri? Kuinka keskustelu käynnistetään? Viinillä vai ilman? Kuka valitsee seuraavan kirjan?

Kirsi Ranin perusti Kirsin Book Club -lukupiirin yli kymmenen vuotta sitten. Takana on satoja luettuja kirjoja, yhteisiä matkoja ja kirjailijatapaamisia. Lukupiiri – Kirjoista keskustelemisen elämää muuttava taika jakaa Raninin parhaat vinkit toimivan lukupiirin pyörittämiseen. Se on jokaisen lukupiiriläisen tai lukupiiristä haaveilevan henkilökohtainen opas ja lukupäiväkirja.

Kirjassa on runsaasti käytännön vinkkejä ja yli 200 toimivaksi lukupiirikirjaksi todettua kirjasuositusta. Lukupiiriläisiltä kerätyt kommentit vahvistavat, että kirjoista keskustelemisessa on elämää muuttavaa voimaa. Lisäksi kirjasta löytyy itse täytettäviä sivuja, jotka toimivat lukijan oman lukupiirin päiväkirjana tai henkilökohtaisena lukupäiväkirjana.

Kirsi Ranin vetää Kirsin Book Club -lukupiiriä ja Edita Publishingin yrityslukupiiriä. Hän on myös business-lukupiirin jäsen. Hän on osallistunut yli 200 lukupiiri-iltaan. Kirsin Book Clubiin kuuluu myös suosittu kirjablogi ja podcast.

Vastaa