info@carnivalnews.net

Storytel – sinun(kin) äänikirja- ja podcastpalvelusi 2024

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkin Storytel palveluun

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on lähes miljoona äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Valikoimasta löytyy kirjoja kahdeksalla eri kielellä mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  Se on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista. Sen päämääränä on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden avulla. Palvelussa on saatavilla yli 700 000 tuotteen valikoima, joka käsittää äänikirjoja, e-kirjoja, podcasteja sekä Storytelin omia, ainutlaatuisia alkuperäissisältöjä, Storytel Original -teoksia​​​​.

Storytel Basic maksaa 9,99 €/kk. Saat kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa.
Storytel Premium maksaa 14,99 €/kk. Saat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.

NYT TARJOUKSESSA

Storytel Basic -50% / 6kk
Storytel Premium -33% / 6kk

Storytel toimii Pohjoismaissa ja on alueen suurin palvelu tällä alalla. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti älypuhelimella tai tabletilla ladattavan mobiilisovelluksen kautta​​. Palvelu on suunnattu kirjojen ystäville, jotka arvostavat helppoutta ja saavutettavuutta: Storytelin avulla voi kuunnella ja lukea tuhansia kirjoja rajattomasti kiinteään kuukausihintaan, joka on 22,99 euroa. Uusille käyttäjille tarjotaan myös 14 päivän ilmainen kokeilujakso​​.

Storytel erottuu markkinoilla ainutlaatuisten sisältöjensä ansiosta. Storytel Original -sisällöt on suunniteltu erityisesti äänikirjojen kuuntelijoille, tarjoten heille kokemuksia, joita ei löydy mistään muualta. Nämä teokset tarjoavat kuulijoilleen uudenlaisia tarinoita ja elämyksiä​​. Lisäksi palvelu tarjoaa laajan valikoiman sekä kotimaisia että kansainvälisiä kirjailijoiden teoksia, jotka heräävät eloon ammattitaitoisten lukijoiden tulkitsemina​​.

Podcastit Storytellillä

Storytel tarjoaa laajan valikoiman podcasteja, jotka on suunniteltu pitämään mielesi uteliaana ja tarjoamaan inspiraatiota, viihdettä ja lisätietoa. Storytelin podcast-valikoima sisältää monipuolisia aiheita ja formaatteja, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Storytelin suosituimmat podcastit sisältävät monia kiinnostavia sarjoja, kuten ”Karkeakirjallisuuden kuulapäät” Juha Vuorisen toimesta, ”Seilin naiset” Mikko Koukin kertomana, ja ”Kaunokirjallisuuden Karvakuonot”, myös Juha Vuorisen luoma. Muita suosittuja podcasteja ovat esimerkiksi ”Immun ja Kalen rötöskatsaus” Mika Ilméniltä, ”Voi hyvin -meditaatiot” A-lehdiltä ja ”Sarjahukuttaja” Rebekka Härkösen kertomana​​.

Lisäksi Storytel tarjoaa Storytel Original -podcasteja, jotka ovat yksinoikeudella saatavilla vain Storytelin kautta. Näitä ovat muun muassa ”Kirjallisuuden kiihottava historia” Silvia Hosseinin toimesta, ”Mehtämikon kalastusvaellukset” Mikko Karjalaisen kertomana ja ”Kuppi nurin – Lempeitä tietoiskuja kaikenlaisten lasten kasvatuspulmiin” Kaija Puuran luoma​​.

Lisäksi Storytel päivittää säännöllisesti uusimmat jaksot eri podcast-sarjoistaan. Tähän kategoriaan kuuluvat esimerkiksi ”Futucast” Isak Raution ja William von der Pahlenin toimesta, ”Sohvaryhmä” Kari-Otso Nevaluoman ja Miia Kauhasen luoma, sekä ”#rahapodi” Nordnetiltä​​.

Näiden vaihtelevien ja laadukkaiden podcastien ansiosta Storytel tarjoaa kuuntelijoilleen mahdollisuuden laajentaa näkökulmiaan ja uppoutua erilaisiin tarinoihin ja aiheisiin. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten kirjallisuus, hyvinvointi, historia tai talous, Storytelin podcast-valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Pohjoismaiden suosituin

Storytel on monipuolinen ja kattava palvelu, joka tarjoaa kirjojen ystäville helpon ja saavutettavan tavan nauttia kirjallisuudesta missä ja milloin tahansa. Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu ja sillä on yli 1,5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Miksi valitsisit Storytellin?

Storytel valitseminen kirjapalveluksi tuo mukanaan useita etuja ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon kirjallisuuden ystäville. Tässä muutamia syitä, miksi Storytel erottuu muista palveluista:

 1. Laaja kirjavalikoima: Storytel tarjoaa yli 700 000 tuotteen valikoiman, joka sisältää äänikirjoja, e-kirjoja ja podcasteja. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on pääsy valtavaan määrään erilaisia teoksia, mukaan lukien niin klassikot kuin uutuudetkin​​.
 2. Yksinoikeudella saatavilla olevat Storytel Original -teokset: Storytel erottuu tarjoamalla omia, ainutlaatuisia alkuperäissisältöjään. Nämä Storytel Original -teokset on suunniteltu erityisesti äänikirjojen kuuntelijoille, tarjoten heille ainutlaatuisia kuuntelukokemuksia​​.
 3. Helppokäyttöisyys ja saavutettavuus: Palvelu on saatavilla älypuhelimille ja tableteille, mikä tekee kirjojen kuuntelemisesta ja lukemisesta helppoa missä tahansa. Storytelin mobiilisovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten kirjojen selaaminen ja kuunteleminen on vaivatonta​​.
 4. Kilpailukykyinen hinta: Storytelin kuukausimaksu on 22,99 euroa, joka mahdollistaa rajattoman pääsyn koko kirjavalikoimaan. Tämä tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle, varsinkin aktiivisille lukijoille ja kuuntelijoille​​.
 5. Monipuolisuus: Palvelu tarjoaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä teoksia, joten käyttäjät voivat tutustua laajaan kirjojen kirjoon ympäri maailmaa. Ammattitaitoisten lukijoiden tulkitsemat kirjailijoiden tarinat heräävät eloon, tarjoten rikkaan kuuntelukokemuksen​​.
 6. Ilmainen kokeilujakso: Uusille käyttäjille tarjotaan 14 päivän ilmainen kokeilujakso, joka antaa mahdollisuuden testata palvelua ja sen tarjoamia ominaisuuksia ennen sitoutumista​​.

Näiden syiden ansiosta Storytel on houkutteleva vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat kirjoja ja tarinoita. Se yhdistää helppokäyttöisyyden, laajan valikoiman ja yksilölliset sisällöt, tehden siitä ihanteellisen palvelun kirjallisuuden nauttimiseen modernissa muodossa.

Trackbacks & Pings

 • Arkiviihteeseen Storytel: äänikirjat ja podcastit - Viihdeposti :

  […] ja podcastit ovat mullistaneet tapamme kuluttaa tarinoita ja tietoa. Storytel on yksi johtavista alustoista, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja podcasteja. Tässä […]

  6 kuukautta ago
 • Arkiviihteeseen Storytel: äänikirjat ja podcastit - Digijuorut :

  […] Äänikirjat ja podcastit ovat mullistaneet tapamme kuluttaa tarinoita ja tietoa. Storytel on yksi johtavista alustoista, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja podcasteja. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten Storytel on uudistanut arkiviihteen kenttää ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa käyttäjilleen. […]

  6 kuukautta ago
 • Arkiviihteen mullistus Storytelin äänikirjoilla ja podcasteilla - Vinkkipartio :

  […] Äänikirjat ja podcastit ovat merkittävästi muuttaneet tapaamme kuluttaa tarinoita ja tietoa. Ne tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän viihdettä, opetusta ja inspiraatiota, minkä ansiosta ne ovat saaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Storytel, yhtenä alansa johtavista toimijoista, on ollut tässä kehityksessä eturintamassa. Storytelin tarjoamat äänikirjat ja podcastit ovat paitsi monipuolisia myös laadukkaita, mikä tekee niistä ihanteellisia niin rentoutumiseen kuin oppimiseenkin. Tässä artikkelissa syvennymme Storytelin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tutkimme, kuinka se on uudistanut arkiviihdettä tarjoamalla helpon pääsyn tuhansiin kirjoihin ja podcasteihin. […]

  6 kuukautta ago
 • Storytel.fi - Äänikirjoja ja podcasteja jokaiseen makuun - OneHit :

  […] on noussut suosituksi valinnaksi äänikirjojen ja podcastien ystäville Suomessa. Sen kattava kirjasto tarjoaa pääsyn tuhansiin äänikirjoihin ja […]

  6 kuukautta ago
 • Storytel.fi ja suosituimmat podcastit - Sävelradio.fi :

  […] tapamme kuluttaa kirjallisuutta ja äänisisältöjä. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Storytel on paras valinta sinulle, joka rakastat kirjoja ja […]

  6 kuukautta ago
 • Mobiiliviihde: podcastit ja äänikirjat matkakumppaneinasi - Osta Helsingistä :

  […] sopii loistavasti modernin ihmisen elämäntyyliin. Tässä artikkelissa käymme läpi, miksi juuri podcastit ja äänikirjat ovat nousseet suosituiksi mobiilin viihteen muotoina ja kuinka ne voivat tuoda lisäarvoa […]

  6 kuukautta ago
 • Mobiiliviihde: podcastit ja äänikirjat matkakumppaneinasi - Vertaa liittymät :

  […] sekä viihdettä että tietoa missä tahansa liikutkin. Tässä artikkelissa tutkitaan, miksi juuri podcastit ja äänikirjat ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi nykyaikaista mobiiliviihdettä ja miten ne voivat rikastuttaa […]

  6 kuukautta ago
 • Äänimaailman Viihde: Podcastien ja Äänikirjojen Monimuotoisuus - Laajakaistat.fi :

  […] vallankumous on mullistanut viihteen kulutustapoja, ja tämän myötä podcastit ja äänikirjat ovat nousseet merkittävään asemaan nykyaikaisessa viihdemaailmassa. Nämä formaatit tarjoavat […]

  6 kuukautta ago
 • Äänen lumo: Podcastien ja äänikirjojen uusi aalto - LUURITUKI :

  […] lähteitä arjessa, tukien niin henkilökohtaista kasvua kuin tarjoten rentoutumishetkiäkin. Monet podcastit ja äänikirjat keskittyvät aiheisiin, jotka laajentavat kuulijoiden näkökulmia ja tarjoavat uusia oivalluksia, […]

  6 kuukautta ago

Vastaa