info@carnivalnews.net

Tutustu SweepBankin luottokorttiin: Moderni taloudellinen ratkaisu

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank: Globaali toimija suomalaisilla juurilla

SweepBank, osana Multitude fintech -finanssiryhmää, on kasvanut suomalaisista juuristaan globaaliksi toimijaksi. Toimien yli 20 maassa, yli 20 vuoden kokemuksella finanssialalta, SweepBank on lunastanut paikkansa luotettavana ja edistyksellisenä rahoituspalveluiden tarjoajana. Vuonna 2021 lanseerattu brändi on jo kerännyt yli 50 000 sovellusasiakasta. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin luottokortin edut

SweepBankin virtuaalinen Mastercard luottokortti tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia etuja. Kortilla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, ja sen luottoraja ulottuu 1 000 – 8 000 euroon. Asiakkaat voivat nauttia nopeasta hakuprosessista ja välittömästä luottopäätöksestä, ilman avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Lisäksi kortin käyttö Apple Payn ja Google Payn kautta tuo lisää mukavuutta.

Monipuoliset pankkipalvelut

SweepBankin tarjonta ei rajoitu pelkkään luottokorttiin. Asiakkaat saavat käyttöönsä myös virtuaalisen pankkikortin ja korkeakorkoiset käyttö- ja säästötilit. Käyttötilin korko on 1%, säästötilin 1,4% ja määräaikaistilin korko voi nousta jopa 3,3%:iin. Kanta-asiakasohjelman kautta asiakkaat voivat hyötyä myös ostosetujen ja jopa 5% takaisinmaksun muodossa.

Kätevä hakuprosessi

Luottokortin haku SweepBankissa on yksinkertaistettu ja nopeutettu. Asiakkaat voivat täyttää hakemuksen verkossa, ja saada luottopäätöksen heti. Myönnetyn luottopäätöksen jälkeen pankkipalvelut ja luottokortti ovat heti käytettävissä SweepBank-sovelluksen kautta.

Hakemusvaatimukset

Luottokortin hakijoiden on täytettävä tietyt kriteerit: heidän on oltava vähintään 20-vuotiaita, heillä on oltava vähintään 1600 euron brutto kuukausitulot, heillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja heidän on asuttava vakituisesti Suomessa.

Kustannukset ja korot

Vaikka SweepBankin luottokortti ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja, on tärkeää ottaa huomioon luoton todellinen vuosikorko. Esimerkiksi 1500 euron luotolle laskettu todellinen vuosikorko on 21,82%, ja maksuaika 12 kuukautta nostaa kokonaiskustannukset 1 666,56 euroon.

Palvelun arvo

SweepBank tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan luottokorttiratkaisun lisäksi laajan valikoiman muita pankkipalveluita. Asiakaslähtöinen lähestymistapa ja vastuullinen toiminta tekevät SweepBankista houkuttelevan vaihtoehdon nykyajan kuluttajille.

Vastaa