info@carnivalnews.net

Uutuuskirja paljastaa, millainen maailman menestyneimmän hiihtäjän tie huipulle on ollut

Voittajasydän kuvaa, kuinka vaatimattomasta ja tavallisesta norjalaisesta tytöstä kehittyi yhden maailman kovimman kestävyyslajin kuningatar.

Marit Bjørgen koki ensimmäiset aikuisten arvokilpailut Lahden dramaattisissa MM-hiihdoissa 2001. Satumainen ura olisi saattanut katketa jo varhain, sillä Bjørgen halusi lopettaa vuoden 2009 vastoinkäymisiin ja MM-fiaskoon. Sen jälkeen hän teki täyskäännöksen ja voitti kolme ensimmäistä olympiakultaansa jo seuraavana vuonna. Loppu on urheiluhistoriaa. 

Voittajasydän-kirjassa Bjørgen kertoo avoimesti varttumisestaan maatilalla, missä kova fyysinen työ ja urheiluharrastus herättivät haaveen maailmanmestaruudesta. Hän paljastaa, millaista oli meininki maailman parhaassa hiihtomaajoukkueessa: suuria voittoja ja huumaavaa yhteishenkeä mutta myös armotonta treenaamista, vastoinkäymisiä, ravinnon kyttäämistä ja dopingin pelkoa.

Bjørgen paljastaa kirjassa myös, miten hän on kokenut itseään ympäröineen julkisuuden sekä millaista elämää hän nykyisin viettää pienten lasten äitinä. 

Voittajasydän on tarina suuresta rakkaudesta ja uskalluksesta tehdä omia päätöksiä. Se osoittaa, että äärimmäinen voitontahto ja hyväntahtoisuus mahtuvat samaan sydämeen. 

Marit Bjørgen voitti urallaan 15 olympia- ja 26 MM-mitalia. Arvokilpailukultaa Bjørgen voitti kaikkiaan 26 kertaa. 

Kirjan on kirjoittanut Ingerid Stenvold, Norjan yleisradioyhtiön NRK:n monipuolinen uutis-, urheilu- ja viihdetoimittaja, joka toimii tällä hetkellä pääuutislähetyksen ankkurina. 

Voittajasydän ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Anna Saksmanin lukemana äänikirjana. Teoksen on suomentanut Terhi Width.  

Remontti mielessä?

Kun suunnittelet remonttia, ammattilaisen apu voi olla korvaamatonta. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti, kylpyhuoneen uudistus tai koko talon kunnostus, kokeneen ammattilaisen palkkaaminen takaa, että työ suoritetaan korkealaatuisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Ammattilaiset tuovat mukanaan paitsi asiantuntemuksensa ja kokemuksensa, myös tietämyksen rakennusmääräyksistä ja -standardeista. Remppatori auttaa löytämään sopivat tekijät sopivaan hintaan – kokeile palvelua suoraan tarpeeseen.

Vastaa