info@carnivalnews.net

Bazar julkaisee lokakuussa laulaja Tarja Turusen elämästä ja urasta kertovan teoksen

Poikkeuksellisen laulajanuran tehnyt, upeaääninen Tarja Turunen kertoo vihdoin oman tarinansa. Runsaasti kuvitettu Laulun virta veressäni valottaa Nightwish-yhtyeestä kuuluisuuteen nousseen sopraanon elämää ja uraa.

Laulun virta veressäni julkaistaan suomeksi 29.10.2021.
Laulun virta veressäni julkaistaan suomeksi 29.10.2021.

Tarja Turunen kertoo kirjassaan matkastaan Kiteen Puhoksen kylästä kohti maailman suurimpia estradeja sekä lapsuudestaan, lauluopinnoistaan, taiteilijuudestaan ja ainutlaatuisesta yhteydestä faneihinsa. Harvinaista kuva-aineistoa sisältävässä teoksessa lukija pääsee kohtaamaan myös Turusen elämän yksityistä puolta. Ääneen pääsevät lisäksi monet yhteistyökumppanit vuosien varsilta.

Laulun virta veressäni on todellinen fanin toivekirja. Runsas valokuvakuvitus elävöittää upeaa teosta, joka raottaa myös artistin arkea kulissien takana: studiossa, lavalla ja kotona.

Kiteellä syntynyt Tarja Turunen (s. 1977) toimi Nightwish-yhtyeen laulusolistina vuoteen 2005 saakka, jonka jälkeen hän on luonut menestyksekästä soolouraa ja saavuttanut vankan fanikunnan ympäri maailmaa. Hän on yksi tähtivalmentajista syksyllä 2021 Nelosella nähtävässä The Voice of Finland: All Stars -ohjelmassa. Turunen asuu lapsensa ja argentiinalaissyntyisen puolisonsa kanssa Espanjassa.

Tarja Turusen kirja Laulun virta veressäni ilmestyy 29.10.2021. Kirjan suomentavat alkuperäisteoksesta Singing in My Blood Pasi Rakas Jääskeläinen ja Anssi Eriksson. Painetun kirjan lisäksi Laulun virta veressäni julkaistaan e-kirjana ja Turusen lukemana äänikirjana.

Vastaa