info@carnivalnews.net

Tiheätunnelmaisessa esikoistrillerissä rakkaudella on pedon kasvot

Turkulaisen Ilona Tuomisen esikoistrillerissä Ja jollen sinua saa (Bazar) nuoren naisen sisäistä muutosta varjostaa rakkaudenkipeys, joka muuttuu tuhoavaksi sairaudeksi.

Ja jollen sinua saa on Ilona Tuomisen esikoisromaani. Kansi: Satu Kontinen.
Ja jollen sinua saa on Ilona Tuomisen esikoisromaani. Kansi: Satu Kontinen.

Riia Haapakorpi suree isoäitinsä kuolemaa ja hukuttaa ikävän arkisiin rutiineihinsa. Hän tekee opettajan työtä koulussa, treenaa iltaisin salilla ja viettää aikaa läheistensä kanssa. Eräänä iltana hän törmää kotiin mennessään pariskuntaan, joka on havainnut veritahroja maassa. Riia seuraa jälkiä läheiseen pusikkoon, josta löytyy täyteen sullottu urheilukassi. Kun Riia avaa kassia, sen sisältä tuijottavat elottomat silmät.

Kaikki muuttuu, kaaos ottaa vallan. Riia joutuu tapauksen todistajana tekemisiin poliisin kanssa, mikä tuo pintaan menneisyyden ankeat haamut. Tutkimusten edetessä ilmaantuu uusia karmeita todisteita, jotka kytkevät raa’at teot oudolla tavalla Riiaan. Ilona Tuomisen tiheätunnelmaisessa esikoistrillerissä nuoren naisen sisäisen muutoksen sysää liikkeelle rakkaus, mutta se ei ole lempeä. Sillä on pedon kasvot.

Ilona Tuominen (s. 1985) on koulutukseltaan englannin ja ranskan kielen opettaja. Kirjallisuus ja kielet ovat kiinnostaneet Tuomista jo lapsuudesta lähtien, ja hän onkin tehnyt työtä myös suomentajana. Tuominen voitti Kouvolan dekkaripäivien novellikilpailun vuonna 2019. Tuominen työskentelee opettajana Kaarinassa ja asuu Turussa. Vapaa-ajallaan hän nostattaa hien pintaan potkunyrkkeilytreeneissä.

Ilona Tuominen: Ja jollen sinua saa
333 sivua | Saatavana painettuna kirjana, sähkökirjana | Ilmestyy äänikirjana 23.2.2021

Vastaa